Nå er våren her!

IMG_3084[1]

 

Nå er våren her, og i Trondheim  nå i April er det fullt mulig å oppleve alle værleker i løpet av en dag. Sol, regn og til og med snø har kommet de siste dagene. Litt vanskelig å vite hva ta på av tøy i starten av dagen, men så deilig at dagene tross alt er lysere å lysere. Det påvirker oss positivt å gjør det litt lettere å stige opp da man må på morgonen.

Det er deilig da solen stråler inn i stuen, men da får man å se hvor det kan finnes støv som danser i solstrålene. Jeg er vell neppe alleine da jeg sier at nå blir det ryddet både her å der å det som ikke trenges gis bort eller kastes. Vårryddingen går i omganger for meg. 🙂

På tal om vårrydding. Hva gjør du for å rydde deg selv innvertes? Vårtrøttheten kan være for at vi trenger mer vitaminer å mineraler å jern etter en lang vinter, så passe på å fyll på dine energilager med bland annet frisk frukt å tid utomhus da du har muligheter for det. En eller et par behandlinger kan å være med på at energilagren fylls opp.

Det er viktig med egentid å føle velvære! Man trenger så absolutt ikke ha smerter eller noen fysiske problem for å booke en massage-time eller kraniosakral time. Forebygging er like så viktig for å holde seg frisk å må bra. Tenk om alle tenkte på å sjekke helsen å gjøre velikehold like hyppig som bilen sjekkes?

For mange er dette en litt stressende tid, ikke minst for alle studenter som har eksamensperiode. Uansett hvor du er i livet er massage og kraniosakral terapi behandlingsmetoder som fremmer helse, forebygger uhelse og ikke minst er en kilde til å føle luksus og velvære.

Når gjorde du egenpleie sist? Er tiden for det kommet nå å prioritere deg selv? Kanskje du å vit om noen som trenger det der lille ekstra og som har alt, da kan et gavekort vare tingen.

Ønsker Deg og dere en fortsatt fin uke og ta vare på Deg, ta vara på varandra!
Sender lys, gode energier og fløde