Healing

IMG_3107 (2)

Hva er healing?
Wikipedia beskriver healing på denne måten: Healing (engelsk, å helehelbrede) er en alternativ behandlingsmetode, der man gjennom påstått «overnaturlige» evner og metoder behandler sykdommer. Begrepet brukes også av enkelte kristne grupper som hevder at sykdommer kan helbredes gjennom bønn og håndspåleggelse. Healing utføres ofte gjennom at healeren holder hendene på eller nær den som skal helbredes, man kan også utføres på avstand. Kilde: http://no.wikipedia.org/wiki/Healing


Dette tenker jeg om healing:
Vi er alle født med evnen til å heale oss selve. Da vi fikk barnesykdommer, forkjølelser for eksempel, satte kroppens indre ressurser igang vårt immuneforsvar som hjalp oss å lege. Når vi lærte oss gå eller sykle og falt og skadet oss, satte kroppens indre ressurser igang for å få oss tilbake til en opprinnelig (frisk) tilstand. Vår kropp er unik og klarer på mange måter å reparere seg, men iblandt trenger vi hjelp for å heles. Det kan være via medikamenter, ingrep, kosthold, fysiske behandlinger. I tillegg er tankens kraft sterk og kropp og sjel henger sammen. Personligen tenker jeg at vi får sykdommer og skader som verktøy til at ta tak i de ulike utfordringer vi gjennomgår i livet.

Chakra – hva er det?

Læren om chakra stammer fra India og er omkring 5000 år gammel. På sanskrit betyr det «livshjul», dette vises ofte som lotusblomster av energi eller som spinnende hjul. Chakra er energifelt som dekker ulike områder på kroppen.
Alt som er omtaler kvantefysikken som rein energi. For å få et bilde av det, tenk på når vi løper, stresser og føler varmen stige i kroppen. Da dette skjer blir vi klar over all den energi vi produserer og er en helhet av.

På hvilken måte kan healing hjelpe?
Da kroppen har et problem som sjukdom, skade eller at vi bare helt enkelt er stressede får vi blokkeringer i vårt chakrasystem.
Energiene fløder ikke gjennom like lett, og kroppen får en utfordring med å helbrede seg selv. I tillegg til å ta vare på seg selv med hvile, drikke, ernæring, eventuelt medikamenter, ørter, trening, behandlinger og det som gjør at man mår bedre, kan healing bidra possitivt. Healingen vil være med på at få kroppen avslappet og finne tilbake til sine egne ressurser. Da dette skjer kan blokkeringer fjernes i chakrasystemet og kroppen helbreder seg selv. Healeren er dermed et verktøy i prosessen, og personen helbreder seg selv.

Hvordan går behandlingen til?
Det er tre typer av healing. 1. Selv-healing. Personen sitter i stillhet, meditasjon er å anbefale, men også da man sover og hviler vekkes kroppens helbredende evner. 2. Assistert healing: Personen er i samme rom som behandleren. Jeg pleier å la klienten legge seg komfortabelt på en massasjebenk, og har på avslappende musikk. Eller at personen sitter komfortabelt, det er opp til den enkelte. 3. Fjernhealing: På avtalt tidspunkt sender healeren energi til personen. Hver fredag er jeg med og sender gratis fjernhealing som medlem i: NHG Nordic Healing Group. For mere informasjon gå til vår fanpage: www.facebook.com/pages/NHG-Nordic-Healing-Group/151581411566366

Erfaring:
Jeg har god erfaring av å gi healing, spesielt da jeg fokuserer på den som skal ta imot healingen. Jeg har sett og opplevt forbedringer i mange forskjellige helsetilstand. Dette er noe jeg er født med å gjort siden barnsbein. De kurs jeg tatt er mest for å få kunnskap om hva det er, hvordan det kan brukes siden det finnest mange ulike healingformer, og for å bekreftelse på noe jeg alltid visst.

NB!! Healing er aldri en erstatning for den vanlige tradisjonelle helsetjenesten/ skolemedisinen. Dette er en alternativ behandlingsmetode som kan benyttes, men erstatter ikke behandling foreskrevet av Lege.