Behandlinger på Stjørdal fra 21. September 2020

Åsa Joelsson -mitt mål er å assistere Deg til en bedre helse
Åsa Joelsson -mitt mål er å assistere Deg til en bedre helse

Når tok du vare på deg selv sist, eller vet du om noen som kunne trenge en oppmuntring og/eller en avslappende stund?

Jeg kommer nå endelig tilbake til Stjørdal og starter opp 21. September 2020 og du finner meg hos B.B Behandling på Torgkvartalet. Hos meg er det er mulig at booke time for deg selv. Det er også mulig at kjøpe gavekort til en som trenger det som har bursdag, eller bare som en høst-gave i denne merkelige tiden.

Av meg kan du booke time med:
– Klassisk massage
– Kraniosakral terapi (en form for osteopati)
– Healing
– Reading/ Livsveiledning
– Englelegg
– Gavekort til valgfri behandling

Booke time direkte av meg via epost: asa@asajoelsson.com

Mobilnummer: +47 905 40 469

For litt mer informasjon om meg:
Hjemmeside: http://asajoelsson.com/

Event: www.facebook.com/events/2605907389723064/

Velkommen!