Tilbud på Kraniosakral terapi, 10-års jubileum!

Siden jeg har 10 års jubileum som Kraniosakral terapeut lager jeg nå en kampanje der du kan booke timer og kjøpe gavekort.

– 10% avslag på fullpris ut September 2019
– Kjøp flere timer samtidig i September og benytt deg av dem innen 31. Desember 2019
– Kjøp gavekort til noen som trenger det

Velkommmen å kontakte meg!
E-mail: asa@asajoelsson.com
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/586987768709739/

Mer informasjon om Kraniosakral terapi, se her:

Kraniosakral terapi er en spesiell behandlingsform der terapeuten assisterer mennesker til en bedre helse. Ved svært forsiktige grep prøver terapeuten at få klientens kropp tilbake til en opprinnelig (frisk) tilstand.

Kraniosakral terapi minner om Osteopati.

Om behandlingen:
All behandling skjer påkledd der klienten ligger på en behandlingsbenk.
Til tross for at klienten ofte kjenner lite under behandlingen har den en dyp og kraftig virkning, og gir en fantastisk stresslettese og dyp avspenning. Terapeuten berører spesielle steder på hodet, nakken, ryggen og korsbenet. Klienter har ofte sagt at de opplever at de er i en behagelig søvntilstand og drømmer, flyter og er bevist om omgivelsene og slapper av.

Hvem kan benytte seg av Kraniosakral Terapi (KST)?
Årsaker til å bruke KST kan for eksempel stamme fra fødsel, en ulykke eller slag mot hodet, vridning av nakkevirvler, prolaps i rygg med mer. Mange mennesker med fysiske og psykiske smerter, følelsesmessige eller innlærningsproblemer kan få hjelp ved å få avbalansert KST systemet. Mange har glede av KST, og opplever ofte stor bedring i kroppens evne til bevegelighet, samt at gamle spenninger minsker eller forsvinner helt.
Kraniosakral terapi kan benyttes forebyggende, behandlende og rehabiliterende.

Effektivt ved blant annet:
Rygg/ Nakkeproblemer
Ledd/ Muskelverk
Kjeve/ Ansikts spenninger
Mag/ Tarm problem
Korsrygg/ Hofte smerter
Utmattelse/ Depresjon
Whiplash
Hodepine/ Migrene
Autoimmune sykdommer (Reumatisme, Fibromyalgi, med mer)
DAMP – ADHD
Manglende energi
Forbedre konsentrasjon og hukommelse

Erfaring:
Jeg tok Kraniosakral terapi- utdannelsen i Stockholm på Bröderna Tranbergs Institut, og fikk mitt diplom 6/9-2009. Siden da har jeg hatt mange klienter som brukt å bruker jevnlig denne behandlingsmetode. Noen ønsker en ren kraniosakral behandling mens andre ønsker massage og få noen grep i tillegg som gjør at behandlingen går enda dypere ned. Tilbakemeldingene har vært positive, og jeg har sett mange «hverdags mirakler» gjennom min praksis. Det er noe eget å ta del i de transformasjoner de fleste går gjennom til en bedre helse. Jeg er dypt takknemmelig for å få ta del i dette å være et verktøy som hjulpet å hjelper så mange.

NB!! Kraniosakral terapi er aldri en erstatning for den vanlige tradisjonelle helsetjenesten/ skolemedisinen. Dette er en alternativ behandlingsmetode som kan benyttes, men erstatter ikke behandling foreskrevet av Lege.