Om Åsa

Om Åsa Joelsson

Mitt navn er Åsa Joelsson og jeg kom til Norge som arbeidsledig Sykepleier i 1993, -da det i Sverige var krise i helsevesenet. Jeg har jobbet med fysikalsk medisin og rehabilitering ved Sunnaas sykehus i 7 år der jeg spesialiserte meg, og ved St. Olavs Hospital i 1 1/2 år. Dette medfør at jeg har lang erfaring fra min sykepleier-tid med behandling av mennesker, – både fysisk og psykisk.

Utdannelser:

– Sykepleier utdannelsen, Sverige
Klassisk massasje, – utdannet ved Manumedic, Oslo
Kraniosakral terapeut, – Bröderna Tranbergs Institut, Stockholm
– 
Et grunnkurs i NLP – Nevro Lingvistisk Programmering
Kursleder i motivasjon, – utdannet ved “Liv & Lyst Kurs- og Kompetansesenter” i Oslo.
– Kost og ernæring, – utdannet ved Atlantis Medisinske Høgskole

Verv jeg hatt:
– Hovedtillitsvalgt for Norsk Sykepleierforbund &
– Leder for samtlige tillitsvalgte organisasjoner på Sunnås. Det har gitt meg et godt inblikk og forståelse av personalproblematikk og konfliktløsninger, – og evnen til å se det hele både fra arbeidsgivers og arbeidstakers side.
– Sekretær i FSAI- Faggruppe for Sykepleiere i Aktivitets- og Idrettsmedisin, et forum med utspring fra Olympiatoppen i Oslo. vi har arrangert flere kurs innenfor Idrettsmedisin.

Mine spirituelle interesser stammer fra barnsbein og jeg har tatt kurs for å utvikle meg og klare sette ord på mine opplevelser. Blandt annet:
Kurser på Englagård i Sverige med Satyam Frank Hougen,
Kurs av og med Olav Moldestad kjendt fra ‘Åndenes makt’
‘Upptäck ditt andra sinne’Camilla Elfving.
– Jeg har også stått på stand, Alternativmessen i Oslo med transmediumet: Maggie Nath.

På fritiden leser jeg, skriver, fotograferer, liker å lage mat og bake, reiser, synger, er sammen med venner og familien min for å nevne noe.

Som person er jeg ydmyk og stolt av faget mitt og takknemlig for alle fornøyde klienter. Jeg ser på hvert menneskemøte som unikt og vil påpeke nødvendigheten av å skape et godt tillitsforhold til mine klienter.

Din helse er viktig for meg!

Velkommen!