Klassisk Massage

Massagebenken


NÅR FUNGERER MASSASJE?

Ved spenninger å smerter i muskler og skjelett. Eksempel:
Spennings hodepine
Nakkeproblemer
Spennt kjeve
Spennte skuldrer
Spenninger i armer, ben/ legger
Kroniske korsryggsmerter
Hofteproblemer

Avslappnings massasje gir: Velvære
Unn deg Avslappnings massasje der Du setter Deg selv i fokus og får lov til å bare må bra i en stresset hverdag.

Hjelper Sirkulasjonssystemet og Lymfesystemet
Da muskelspenninger slipper taket gradvis øker blodsirkuleringen i kroppen og lar oksygen og næringsstoffer komme ut til kroppens celler, og lar slaggstoffene fraktes bort.

Lymfsystemet transporterer blandt annet hvite blodlegemer ut i kroppen som beskytter mot infeksjoner og sykdommer. Det transporterer også bort avfallsstoffer. Ved muskelspenninger kan massering løse dette som øker denne sirkulasjon.

Idretts massasje
Ved trening kan det dannes melkesyre i muskulaturen og man kan kjenne spenning å smerte. Forsurende «melkesyre» kan fjernes da massasje øker sirkuleringen og oksygentilførseln til muskulaturen. Massasje kan derfor løse opp vonde spenninger og løse knuter. Massasje er sunt for musklene.

Triggerpunkts behandling
Triggerpunktsbehandlingen hjelper til å løse opp, gi avspenning og god sirkulasjon til området – så smerter og ubehag reduseres eller blir borte.

Erfaring:
Jeg utdannet meg til å bli klassisk massør av Manumedic (Espen Arntzen), Oslo, og fikk mitt diplom Januar 2000.
I januar 2020 har jeg jobbet som massør i 20 år og utviklet meg via kurser og i de menneskemøten jeg hatt i egen bedrift og bland annet som ansatt på Solsiden SPA, Trondheim. Jeg har også utdannet meg innenfor Idrettsmedisin og jobbet med det, bland annet i FSAI- Faggruppe for Sykepleiere i Aktivitets og Idrettsmedisin, med møter på Olympiatoppen i Oslo.
Feedbacken om meg som massør har vært god, mange har sagt at de aldri fått så bra behandling tidigere, og at de føler seg trygge siden jeg har grunnutdannelse som Sykepleier med flere års erfaring innenfor faget og flere tilleggs utdannelser. Det har også gjort at jeg har mange returnerende klienter.

Gi bort et gavekort til en som trenger det.

NB!! Massage/ massasje er aldri en erstatning for den vanlige tradisjonelle helsetjenesten/ skolemedisinen. Dette er en alternativ behandlingsmetode som kan benyttes, men erstatter ikke behandling foreskrevet av Lege.